HomeAdvance InternetInternet Questions with Answers
(Last Updated On: March 16, 2022)

Internet Questions with Answers

1-Who invented the Internet? (इंटरनेट का अविष्कार किसने किया था?)

Ans: – https://www.vedantsri.net/who-invented-the-internet/

2-How do I view my Internet browsers history? (मै अपने इन्टरनेट ब्राउज़र की हिस्ट्री कैसे देख सकता हूँ)

Ans: – https://www.vedantsri.net/how-do-i-view-my-internet-browsers-history/

3-How do I clear my Internet browser history? (मै अपने इन्टरनेट ब्राउज़र की हिस्ट्री कैसे क्लियर कर सकता हूँ?)

Ans: – https://www.vedantsri.net/how-do-i-clear-my-internet-browser-history/

4-How fast is my Internet? (मै अपने इन्टरनेट को फ़ास्ट कैसे कर सकता हूँ?)

Ans: – https://www.vedantsri.net/how-to-test-how-fast-of-internet-connection-you-have/

5-How do I stop pop-up or pop-under Internet ads? (इन्टरनेट पर दिखने वाले पॉपअप को मै कैसे बंद कर सकता हूँ?)

Ans: – Wait For Answer

6-How do I copy a web page link? (मै वेब पेज की लिंक को कॉपी कैसे कर सकता हूँ?)

Ans: – Wait For Answer

Read Also :-  TallyERP9 Units Transaction Entry

7-How to copy text and images from a web page. (मै वेब पेज पर उपलब्ध टेक्स्ट तथा इमेजेज को कॉपी कैसे कर सकता हूँ)

Ans: – Wait For Answer

8-What do I do if I get a 404 error on the Internet? (यदि आपको 404 का एरर इन्टरनेट चलाते समय वेब पेज पर मिलता है तो क्या करेंगे? )

Ans: – Wait For Answer

9-How can I protect myself while online? (खुद को ऑनलाइन कैसे सेफ रखे?)

Ans: – Wait For Answer

10-The history of the Internet? (इन्टरनेट का इतिहास क्या है?)

Ans: – Wait For Answer

11-What is the difference between the Internet and World Wide Web? (इन्टरनेट और वर्ल्ड वाइड वेब में क्या अंतर है?)

Ans: – Wait For Answer

Internet Questions with Answers

About VedantSri

 Internet Questions with Answers

VedantSri Computer Institute provides best Computer CoursesClasses and Training in Varanasi. There is NEILIT Courses CCC, BCC, O’level, Certificates and Diploma Computer Courses available with best training materials. Also Available Top 100 Best Computer Courses, For Example, OMDCAADCADTPDFAADAMADTP, ADFA, DCEMS Office. VedantSri Computer Coaching update CCC Online Test 2019 in www.vedantsri.net. There are some important computer Courses for jobs CCC ClassTyping, Internship And Spoken English Available Free of cost with Offer. More than 50 Computer Courses which are available with 50% Fee Discount in VedantSri Varanasi. You can get the Best Digital Marketing Course in Varanasi Institute VedantSri. There is Latest Computer Course Offer in ADCA Computer Course, DCA Computer Course, CCC Computer Course & English Spoken.

Read Also :-  MS Word Question Answers (Part-IV)

CCC Online Test 2022

CCC Online Test 2022:- This is the CCC Online Test Website Page. If You are preparing for CCC Exam or any competitive exam then you should visit on this www.vedantsri.net website.

you can also download this app from play store and you find Just like many more Online Test Series Related For Example MS Word, MS Excel, MS PowerPoint, Internet-related.

This is Provided By VedantSri Computer Institute in Varanasi. The VedantSri Provides Best Computer Classes, Courses, Coachings and Computer Training in Varanasi Uttar Pradesh India.

( Internet Questions with Answers )

Important Links

1-VedantSri Official Website:- https://vedantsri.com

Read Also :-  MS Word hide Paragraph Shortcut

2-VedantSri Student Support Website:- https://www.vedantsri.net

3-Students Jobs Assist Website:- https://www.jobdo.in

mm
VedantSri Onlinehttps://vedantsri.net
This is VedantSri Online Support System, Which update class related Tricks, Tips, Tutorials and Online Test Of CCC.
Related Post

Latest Post

Popular Course

Popular Post

Top Post